Svi oglasi nekretnina na jednom mjestu

25. studenoga 2021

Nigdje nije lijepo kao kod kuće, a kako biste u svom domu mogli u potpunosti uživati najprije morate odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama, željama i mogućnostima. Kupnja nekretnine, bez obzira na to radi li se o prvoj nekretnini, vikendici ili nečem trećem, jedna je od najvećih odluka u životu i zato je važno dobro istražiti ponudu na tržištu.Kako bismo vam olakšali potragu, kreirali smo potpuno jedinstvenu mobilnu aplikaciju na našem tržištu pod nazivom Evomedoma.

Evomedoma mobilna aplikacija sadrži oglase nekretnina raznih oglašivača i sve ih prikazuje na jednom mjestu te vam na taj način olakšava posao traženja idealne nekretnine i štedi vaše vrijeme. Postavite kriterije pretraživanja – odaberite tražite li nekretninu za najam ili kupnju, tražite li kuću ili stan, odaberite lokaciju, cijenu, veličinu nekretnine i krenite u potragu. Povoljne i kvalitetne nekretnine brzo se prodaju i zato je važno odmah reagirati kada se na tržištu pojavi nova nekretnina koja odgovara vašim zahtjevima. Kako biste se među prvima javili prodavatelju, dobit ćete obavijest svaki put kada se na tržištu pojavi nova nekretnina. Osim toga, ako se neki oglas oglašava na nekoliko mjesta moći ćete usporediti oglašava li se uvijek istom cijenom.

Evomedoma mobilnu aplikaciju možete preuzeti u App storeu ako koristite iOS operacijski sustav, odnosno u Google play trgovini ako koristite Android.

Nakon što preuzmete aplikaciju i registrirate se za početak korištenja, preostaje vam još samo odlučiti kakvu nekretninu tražite, na kojoj lokaciji, koliko ste novca u mogućnosti izdvojiti i potraga može početi. Sretno!