Pronađite inspiraciju za uređenje uskrsnog stola

13. travnja 2022

Mnogo je razloga zbog kojih volimo Uskrs, a jedan od njih zasigurno je ukusan uskrsni doručak.

Ove godine cijelom blagdanu dodajte notu prave svečanosti i to tako da kreativno uredite blagdanski stol u svom domu. Za to će vam biti potrebna svega tri jednostavna koraka kroz koja vas u videu vodi dizajnerica interijera Daniela Kulović.

Prvi korak: bojanje uskrsnih jaja

Za početak pripremite jaja, tempere te crni i zlatni marker. Temperama djelomično obojite jaja te na obojanom dijelu iscrtajte crnim markerom željene oblike. Na bijela jaja iscrtajte lica zlatnim markerom. Potom oko njih zavežite mašnu od jute.

Drugi korak: efektna vaza s cvijećem i čokoladnim jajima

Pripremite vazu šireg otvora i u nju stavite čašu s vodom. U čašu umetnite cvijeće, a oko nje čokoladna jaja. Pripremite i dodatne prozirne posude za ostala jaja.

Treći korak: postavljanje stola s naglaskom na središte

U samo središte stola stavite svečani nadstolnjak te poslažite vaze, cvijeće i dekoracije. Izvadite svečani set tanjura i na svaki stavite po jedno jaje s jutenom mašnom. Osim mirisa cvijeća, neka na stolu zamirišu i vaše pogače. Sretan Uskrs i dobar blagdanski tek!

Blagdane je najljepše slaviti u krugu obitelji i prijatelja, a još je ljepše ako ih imate priliku proslaviti u vlastitom domu.

Ako se još uvijek niste odlučili na kupnju vlastitog doma, možda je vrijeme da o tome počnete razmišljati. Informirajte se o OTP stambenom kreditu i već idući Uskrs proslavite u vlastitom domu u krugu svojih najmilijih.