Pet savjeta za ljetno osvježenje nekretnine

28. srpnja 2022

Kako bismo vas rashladili u vrućim ljetnim danima, ovog puta vodimo vas u Petrčane. Tamo vas, osim tirkiznog mora, čekaju i svježe ideje za uređenje nekretnine koje potpisuje studio DP Interijeri. Stan kojeg smo uredili pokazat će vam kako kombinirati najnovije trendove u dizajnu interijera – bilo da u svom prostoru iskoristite samo jedan od njih, tek nekoliko ili čak sve! Zato pročitajte pet savjeta uz koje i vaša nekretnina može izgledati dizajnerski.

Iskoristite prednost zidnih obloga

 

Ako uređujete novokupljenu nekretninu ili jednostavno želite udahnuti moderan štih postojećoj, na raspolaganju su vam zidne obloge poput zidnih tapeta i drvenih panela. Ovdje smo koristili tapete s različitim motivima u više prostorija, kao i zidne obloge. A na mjestima smo ih kombinirali i oboje na istom zidu!

Uređenje nekretnine - tapete

Novo središte prostorije – rasvjeta!

 

Elegantne visilice, bogati retro ili elegantni bijeli lusteri u trenutku prostoriju pretvaraju u pravi showroom. Zato preporučujemo da pri uređenju nekretnine veliku pažnju posvetite upravo rasvjeti. Osim što će dati posebnost prostoru, pozitivno će djelovati i na vaše raspoloženje!

Rasvjeta u stanu

Različiti materijali u istom prostoru? Može!

 

Originalnost je sinonim za hrabrost. Jedinstveni izgled svojoj nekretnini dat ćete upravo odvažnom kombinacijom različitih materijala. Drvo, metal, mramor, pliš i rebraste fronte mogu djelovati vrlo skladno kada ih spretno kombinirate. To ćete postići tako da ih povežete bojama i to najčešće pastelnim, koje će se međusobno sljubiti u savršenu dizajn priču.

Zidni paneli i mramor

Tajna je uvijek u detaljima!

 

Jedan od dragih detalja u ovom prostoru je ručno rađeno ogledalo. Osim ogledala, vaš elegantan detalj može biti i slika sa zanimljivim motivima ili neobična vaza.

Zidno ogledalo kao detalj kod uređenja nekretnine

Tepih će uokviriti priču!

 

Nije samo praktičan, već i dekorativan! Najbolje od svega, tepih uvijek možete pronaći točno po svojoj mjeri. Odnosno, po mjeri svog prostora. Neovisno radi li se o veličini, boji ili uzorku!

Tepih

Ako tek krećete u samostalno uređenje doma, pročitajte najčešće pogreške u uređenju interijera i kako ih izbjeći.