Korak bliže domu iz snova zamjenom podnih obloga

4. studenoga 2021

Gotovo najveću površinu u svakom domu zauzimaju podovi i kod renovacije se često teško odlučiti koje podne obloge odabrati za svoj dom. Na tržištu postoji mnogo mogućnosti i potrebno je dobro razmisliti i isplanirati koja vrsta podnih obloga će se uklopiti u vašu viziju doma, ali i u vaš budžet. Ako imate mogućnosti konzultirati se s profesionalcima, zamjena podova će vam svakako biti mnogo jednostavnija.

U projektu renovacije stana od početka do kraja dizajner interijera je vlasnicima stana predložio ne sasvim klasično rješenje za uređenje podova. U dogovoru s dizajnerom, vlasnici su se odlučili za podove od lijevanog betona u kombinaciji s pločicama, a u videu možete pogledati kako je izvedeno postavljanje i koje su se prepreke našle na putu. Nakon pogledanog videa, možda i vaš idući korak u renovaciji bude zamjena podova.

Ako još uvijek niste, pogledajte prvi video iz serije projekta uređenja stana od početka do kraja.

Kako biste se u potpunosti mogli posvetiti renovaciji bez brige o financijama, zatražite povratni pozi i informirajte se o OTP stambenom kreditu bez hipoteke u eurima.