Idejni projekt uređenja kuhinje i blagovaonice

4. siječnja 2021

Novi idejni projekt uređenja interijera, koji je izradio studio Ruan u suradnji s OTP bankom d.d., donosi rješenje za uređenje kuhinje i blagovaonice.

Prostor koji je dizajner interijera zatekao bilo je potrebno potpuno renovirati, a kako bi bio u potpunosti funkcionalan i kako bi se iskoristile sve tlocrtne mogućnosti preporučeno je rušenje pregradnog zida između kuhinje i blagovaonice. Na taj su način ta dva prostora bolje povezani, a stvorilo se i mjesto za dodatne komade namještaja kao što je kuhinjski poluotok koji je izuzetno popularan jer pruža mogućnost dodatnog prostora za skladištenje, koji uvijek dobro dođe u svakoj kuhinji. Vlasnici imaju želju da prostor odiše industrijskim stilom pa je predloženi materijal za podove lijevani beton koji je uz to i izuzetno zahvalan za održavanje. Prostorom dominiraju crna boja te prirodna boja hrasta koje dodatno naglašavaju industrijski dizajn. S idejnim rješenjem koje prati želje vlasnika, trendove u svijetu interijera te funkcionalne zahtjeve kuhinje i blagovaonice, ovaj prostor pretvorio se u dominantno, a opet jednostavno mjesto opuštanja, druženja i zabave. U videu pogledajte za kakav stil uređenja su se odlučili vlasnici i što im je dizajner interijera predložio.

Uređenje kuhinje i blagovaonice predstavlja kompleksan zadatak jer, osim što moraju biti funkcionalne, te prostorije moraju zadovoljavati sve estetske kriterije osoba koje u njima borave kako bi kuhanje i druženje učinili još zabavnijim i ugodnijim. Zato dobro razmislite kakve vam se mogućnosti pružaju i pažljivo izaberite svoju kuhinju iz snova.

Ako maštate o vlastitom zimskom vrtu inspiraciju pronađite u idejnom rješenju koje je dizajner interijera ponudio vlasnicima.