Dom iz snova spreman za useljenje – finalni rezultat renovacije stana

8. travnja 2022

Poveli smo vas na putovanje renovacije stana od početka do kraja. U nekoliko kratkih videa pokazali smo vam na što obratiti pozornost kod uređenja zidova, podova, renovacije kupaonice i zamjene stolarije. U videima ste mogli vidjeti praktične savjete i zanimljive ideje koje vam mogu koristiti ako se odlučite samostalno renovirati svoju nekretninu.

U stanu koji je preuređivao dizajner interijera cilj je bio iskoristiti svaki centimetar prostora. Kako bi se to postiglo sav namještaj rađen je po mjeri zahvaljujući čemu je postignuto da prostor „diše“. Gdje god je bilo moguće dodan je i prostor za skladištenje čime je namještaj dobio višestruku funkciju. Na samom kraju, kako bi prostoru dali toplinu i učinili ga domom, dodani su detalji. Monotonija zidova razbijena je postavljanjem štukatura i galerijom zanimljivih fotografija u jednostavnim crnim okvirima.

U videu pogledajte završni rezultat uređenja stana od početka do kraja te kako je vlasnik zadovoljan rezultatom.

Renovacija kuće ili stana velik je pothvat koji često iziskuje vrijeme i novac. Kako biste osigurali sredstva potrebna za renovaciju odaberite OTP stambeni kredit bez hipoteke u eurima i zatražite povratni poziv za više informacija.

Ako tražite inspiraciju za renovaciju i zanima vas ostatak videa pogledajte savjete za uređenje zidova, renovaciju kupaonice, zamjenu stolarije ili podnih obloga.